KURUMSAL

Yıllardır müşterilerimize sunduğumuz özenli ve güler yüzlü hizmet neticesinde yapı sektöründe yer almaktayız.

Sektördeki başarımızı konusunda uzman ve profesyonel çalışma ekibimize, çizdiğimiz projeler ve yaptığımız işlerde gösterdiğimiz titizlik ve özene, malzeme ve işçilik kalitemize, hızlı, söz verilen sürede işlerimizi gerçekleştirmeye, her zaman ulaşılabilir, güler yüzlü danışmanlık hizmetlerimize, uygun fiyatlandırma politikamız ve sağladığımız ödeme kolaylıklarına, yıllardır memnuniyetlerini referans oluşturarak ismimizi piyasaya duyuran müşterilerimize borçluyuz.

Hedefimiz daima yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle çalışmaktır.

Kurulduğumuz ilk günden bu günlere kadar en son teknolojik gelişmeleri takip ederek yol almakta ve kendimizi geliştirmekteyiz.

Kurduğumuz web sitesi, kullandığımız sosyal medya hesapları, online danışma hattımız sayesinde müşterilerimize daima bizlere ulaşma fırsatı ve kendimizi bu yollar aracılığıyla duyurma ve firma yeniliklerimizi iletme fırsatı veriyoruz.

Evinizi, iş yerinizi, bahçenizi, binanızı yenileme ve tadilat işlemlerinde güven duyabileceğiniz, mekanınızı gözü kapalı teslim edebileceğiniz bir firma olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Kalite ve yetki belgeli firmamız sayesinde tüm yapı işleriniz uzman personellerimiz tarafından başarıyla yapılmaktadır.

06 Mart 2024

İlgili Terimler :

Instagram'da Bizi Takip Edebilirsiniz...

Bizimle ilgili tüm haber ve gelişmelerden haberdar olmak için Instagram’da takip edebilirsiniz.
@lider_insaatt

MANTOLAMA DESTEK: 0552 656 0476

MAİL: avcialisan76@gmail.com

ADRES: GAZİANTEP ve TÜM İLÇELERİNE HİZMET VERMEKTEYİZ